Höst & Regn!

Regn regn regn regn... hade iaf hoppas på en fin augustimånad, men icke!
Men nått som e bra är att de spelar ingen roll att man jobbar när de regnar  :)
Har iaf fått min nya telefon så får se när jag ska starta upp de, hade  egentligen inte behövt en ny men vart ha ett abonnemang så då fick de bli en ny! Kul med bra kamera iaf!
Fick äntligen över allla mina fina bilder från min gamla telefon så då tänkte jag att jag kunde visa några:)
 
 
 
 
Blommor som har kommit upp efter planteringen i våras :) MIn favvoblomma, Animon :)
 
 
Zorro en augustikväll
 
 
Stompbakning inför "efterfesten"
 
 
 
kantareller !!! MUMS!
 
 
 
Några kort iaf!
 
Imorgon vid halv 5 tar jag helgen! Ska bli riktigt gött!
 
 
 
 
 
HA DE!!
 
 
 

Volleyboll :)

Ja nu har man spelat volleyboll 3 gånger denna vecka å fan va roligt de e! Fast man e lite kass :P
 
Veckan bjöd iaf på en massa jobb å tyvärr så va de sista dagen i fredags på dagiset i lima, får hoppas på folk blir sjuka så att jag får va vikarie :P dessa 5 veckor gick sjukt snabbt å lika gjorde denna sommaren! Inte så många dagar kvar av augusti å de känns lite konstigt! Börjar redan längta efter värmen å få lite färg på huden!
 
Fredagen fick bli en pizzakväll i sälen innan vi drog upp på Experium för att få se Snabb cash 2 med ulrica å frida. Filmen va helt okej men längtar till 3:an om de blir en till ;)
 
Lördagen blev en riktig slapp dag å de behövdes! Martin va hit å visade lilla Charlie som va hur söt som helst å på kvällen bar de av på överraskningsfest för mats som fyllde 50! Trevligt och god mat :)
 
Söndag idag å jag tror alltid söndagsförmiddagarna känns lite halv tråkiga! Slut på ledigheten, men som tur är denna vecka så får man va ledig i 3 dagar! På kvällen blev de volleyboll å sen drog jag till Johanna på Blingo Party skulle hitta nå fina barnkläder men fick bli kläder till mig själv ;P skoj för mig!
 
Nu är de bara att sova så man är pigg tills imorgon för då e de ny vecka :)

De går fort...!

Gud va dagarna går fort.. snart lill-lördag redan å tyckte nyss de va helg!!
 
Helgen blev iaf kanon! På fredagen drog vi iaf till älvdalen efter tacos hemma oss mig å lite drinkar.. Å frida skulle få äran att köra men så blev de inte, hon blev hellre sugen på grogg så då fick Gabbe köra.. KUL för oss mindre kul för honom :)
Tog mig en rejäl sovmorgon för sen var de dags för att baka stomp till pappas efterfest! Gott blev de tillsut efter ett par  fula ramsor till degen..
Sen blev de att åka på fotbollsmatch å vädret va kanon så de passade perfekt för lite cider med bra fotboll :)
Kvällen avlsutades med den årliga jaktfesten som blev lyckad som alltid! Rolig kväll med en massa olika åldrar.. å som vanligt så var de äldre värst ;) pappas lilla efterfest blev trevlig å va nog längesen som jag skratta så mycket :)
 
Veckodagarna går för fullt när man jobbar på dagis å de känns som "sommaren " börjar lida mot sitt slut men vad gör väll de när de blir bara mysigare å mysigare ute!
 
NÄSTA HÖSTEN!!! Å de innebär TRATTISAR! MuMs;)
En bild från jaktfesten!
 
 
 
Tjingeling!!!

Snart Helg!

Vad veckodagarna går fort när man jobbar på dagis! Shit redan fredag imorgon å helg!
Idag blev de en tur till Malung iaf, å nästan allt som jag å johanna skulle köpa va SLUT eller så va de STÄNGT! så typiskt! Plus när man åker mellan fors å Malung så känns de som man tränaar puckelpist.. värdelös väg:(
 
Men men nu ser vi fram mot en helg med lite mindre regn å mer sol! Kanske blir älvdalen imorgon kväll om vi hittar nån stjärna som kan köra!
På Lördag blir de iaf Jaktfest som kommer bli trevlig som vanligt :) å god mat förstås!
 
ÅÅÅ en sak varför har de flesta blivit så tööra?!! Fullt upp med jobb? Less på livet? blivit för gamla?  eller vad e de stora problemet? :P
 
 
Aja man gör som man vill...De e FRITT  å tur är väll de :D

RSS 2.0