Bangkok!

Wiiehoo! vilket place! billigt billigt så idag blev de inköpa av 8 örhängen, 5 linnen,1 par solglasögon, produkter från boots å sen 2 halsband! greaT!
sen tog vi de som gjord dagen! fotmassage i en timme å en öl..! tänk va man får njuta för 50 svenska kronor!
fick även äta thaimat som vi har längtat!
Imorgon blir de MBK så får vi se vad vi ska hitta på sista kvällen i bangkok :)

tjingling!

Ho chi minh city!

joho!! inget facebook här inte :P

Fin stad å mycket folk och mopeder :P städadat å fint på gatorna å en massa fina blommor!
har vart å sett cuchi tunnlarna idag! å jävlar va trångt!  fick lite panik men va en häftig upplevelse!
har även vart å fixat naglarna :) mitt nya intresse här på semestern!
Imorgon lämnar vi Vietnam å beger oss till Bangkok å shopping! får se hur mkt jag kan shoppa har bara 3kg kvar på mit bagage.. :P men men lite ska allt få plats!
lägger in lite bilder sen!
ha de bra!

2 veckor kvar!

Idag är de två veckor kvar tills man tar flyget hem till sverige igen... här i vietnam börjar man sakna sverige mer å mer för varje dag som går!!
bara 3 dagar kvar nu sen äntligen thailand å riktig mat!!!!
Idag tog vi taxi från Hoi An till Da Nang med ett svenskt par som hade sett ut ett shoppingcenter här i Da Nang så där ägna vi några timmar å de blev lite inköp :) sen när vi e påväg till hotellet så går en kvinna in i mig å ropar nått.. å plötsligt så märker jag att hon har tagit 20 000 ur min ficka! Jävla kärring! Men om hon e så jävla dum å snor 7 svenska kronor så då e man fan inte riktig i huvudet.. man får kanske 3 vattenflaskor för de! pucko!
Börjar tröttna på alla vietnameser som stirrar å hånskrattar åt oss så nu längtar vi här ifrån!! Blä vilka männsikor finns vissa undantag men de mesta är BLÄ! Å sen är de värdelösa på engelska kan fan inte ens enkla fraser! :(
Nej de ska bli skönt å få komma till Thailand <3

Hoi An!

Sista dagen i Hoi An!gött börjar bli lite uttråkad här! Å börjar längta till Patong! å självaste thailand! Maten här e inte särskillt god å man vet aldrig vad man får på tallriken :/
Ska in iaf till "stan" å se den gamla japanska bron från 1600-talet får väll se om de e nå intressant!
Imorgon åker vi vidare till Da Nang, tredje största staden i Vietnam så hoppas på lite mer fart å godare mat!
Stannar i Da Nang i en natt för att ta flyget ner till  Ho Chi minh City där vi ska besöka de kända tunnlarna :) Å sen på Onsdag bär de äntligen av mot Thailand igen! :)
Har inte allt för många dagar kvar av min semester, men de kanske e tur för när man börjar tröttna på att sola å blir rastlös då är de nog dags att åka hem och göra nått!
Ska iaf  kolla på skotercross Vm idag på Webbtv :)

Ha det!


Stranden!

Underbar dag med underbar frukost! Gillar de här hotellet skarpt!
Idag tog vi bussen till stranden som hotellet fixar dagligen :)
Jätte fin strand men när man skulle bada så var havet svinkallt!!! inte okej! :(
Imorgon blir de stranden igen skönt att bara hänga där å njuta av solen.
å imorgon fyller mamma år! men hem kan man inte ringa för de finns ingen mottagning här :( får ringa på onsdag näär jag har landat i Bangkok..
Har inte så mkt mer å säga...
Har fått många funderingar iaf när jag e här i vietnam... !!!!

En bild på fiskebyn i mui né 


Jippi!!

Äntligen fint väder å så bor vi på lyxhotell med en kanon utsikt! Gillar redan Hoi An skarpt! verkar som alla vill sälja klänningar eller kavajer till oss men får se om de blir nått inköp. letar mest efter en bra handbagageväska för nu börjar fiskarheden väskan ta styk! Blev iaf en massa solning å lite badning för min del :)

Bussturen hit va inte precis de roligaste jag har gjort.. 12 timmar liggandes på ett skinnsäte utan toa å en halv äcklig kudde! välkommen till Vietnam! Dåliga på engelska, inte särskillt trevlig å sennär de skulle släcka lamporna i mitten raden så tog de fram skruvmejseln å saxen å klippte av trådarna :S Jadu ett väldigt speciellt land men trivs ändå :)

Ha de! Om de blir sol imorgon så blir de en heldag vid stranden :D

Trött på de här!!

BLÄÄ! nu e jag trött på regn har fan snart gått en vecka utan sol! å så funkar facebook ibland, så finns inget å göra när de störtregnar! Blä längtar till thailand å sol!


Lika som vanligt!

JA denna dag e precis lika som de dagarna innan :P idag har vi bara slappat å hoppats på sol, men icke! bara små blå ränder på himmlen! Hängde  rummet till lunch tid, sen ut å käka och så blev det en tur till shopping centret å där hitta jag väll en till klänning :P men va fan 35 kronor e som en piss i havet :) drabbar ingen fattig!
Fick se att de fanns bowling på övervåningen så då boka vi en tid! så ikväll blir de nattmarknad, fin middag å bowling! Sista kvällen i Nha trang och imorgon börjar den långa bussturen (12H)  till Hoi An! men de ska bli gött att få komma dit för de har vart målet med hela resan :) Å där ska de va sol tydligen så de hoppas vi på att stämmer!
Nu får de bli lite film innan de e dags att fixa sig för middagen :)

ciao ciao !

Lugna dagar!

usch vilka lugna dagar de e här i Nha trang.. dåligt väder också :(
så mitt nya intresse e att se på film.. känns ju inte allt för roligt.
Denna dag såg nästan ut som igår, blev en nya marknad, Cho Dam där man köpte på sig lite mer nagellack :) billigt billigt å snygga färger så ångra att jag inte köpte fler! Blev även en tur i 4D bion å då fick vi se att man kunde ju se på dom satt inne i "maskinen".. Gissa varför de va en hel publik där utanför igår! shiit va pinsamt!
hoppas på lite sol imorgon iaf!!!
Börjar längta till Hoi An nu!
Ha de!

Mulet!

Första dagen på hela resan som de är dåligt väder! inge sol alls :( tråkigt tråkigt!
tog oss iaf en tur till shoppingcentret  å där hitta man en klänning som man bara vart köpa :P 40 kr!
Gick mest runt där å försökte få tiden att gå.. Hittade iaf 4D bio eller vad man ska säga.. så då åkte vi de, å herrgud vad vi skrattade får nog bli en tur till imorgon om de blir dåligt väder igen!
finns inte så mkt mer att säga idag utan nu väntar vi på att vi blir hungriga så i kan gå ut å käka :)

Ha de!

Lite shopping!

Vilket ställe! helt annorlunda mot mui ne! Vi gillar nha trang! lite mer håll i gång å mer restauranger att käka på.
Sov som en stock till 10, sen va de dags för frukost och som vanligt blev de omelett :P Tog en runda på stan å kikade å de slutade med 6 par solbrillor rikare ;) fast alla ska inte jag ha, har ju en liten beställning hem till grabbarna :)
Vädret va inte de bästa, men vid 2 tiden så sprack de upp å då gick vi upp till poolen :) hängde där å läste bok å njöt av livet som vanligt!
senare va de dags för mat å då gjorde jag något som jag aldrig ha gjort förut, SPARADE drinken som jag beställde in! helt otroligt! va så stark blandad så den gick inte att dricka, fick räcka med halva för sen fick jag nog! inge mer strawberry daiquri här inte...
Gick runt lite till på stan å försökte leta efter någon marknad, men de lyckades vi inte hitta.
Blev iaf ett inköp av en till bikini, kunde inte låta bli :P
Sen gick jag å brudarna på MIN första manikyr å pedikyr! sjukt billigt (35 kr) för 1 timme! Valde fransk manikyr på naglarna å på tånaglarna fick de bli blågrönt. Blev riktigt nöjd med manikyren så får nog fortsätta med detta!
Imorgon blir de stranden och lämna in tvätt :)
LIVET LEKER!

Nah Trang!

Äntligen framme! efter alla om och men...  checkade ut hotellet vid 12.00 igår men fick hänga kvar på hotellet å sola tills 18.
Gick på vietnamesisk massage för att fördriva tiden.. Allt gick bra till en början, sköna massagebänkar å allt!
La mig på bänken å få se att de e en kille som ska massera mig! vilken chock jag fick! gick iaf bra å tror de va mest pinsamt för honom. Efter massagen kom vi fram till att den va bättre i Vietnam än i Thailand.
Sedan drog vi på en kanon restaurang där vi hängde i över 3 timmar för att tiden skulle gå.Men som tur va hade de bra underhållning å super god Baileysshake  :) mums!
Drog oss bort mot våran hållplats som vi skulle åka från till Nah trang... väntade å väntade å väntade... mer och mer skumma folk började stanna å fråga om vi ville åka med. TUR man inte va själv! efter 20 minuters försening kom bussen! å de var verkligen inte som jag hade tänkt mig! trånga gångar med en massa liggandes säten å massvis med vietnameser! Vi fick iaf en plats längst bak, där alla 3 fick sova bredvid varandra. Va en upplevelse av dess like! vilka vägar säger ja bara!
kom iaf fram och har redan fått vårt rum! så nu blir de sova nån timme och sen ut å se lite av stan :)

Mui ne!

 Så var namnet på stället som vi e på :)
Idag har de vart en mkt bättre dag än igår! Har iaf vart å tagit ut 6.000.000 idag å de e ingen som har lurat mig! skönt! började dagen med frukost på hotellet å sen blev de poolen till 12.30 :P alltså en kort dag ;)
Drog iväg mot kontoret där vi hade beställt vår utflykt, å den blev verkligen kanon! Underbart att se å vilken upplevelse! Känns redan som man har fått sett en massa fina saker här!


Först kom vi till en "bäck" där vi först vägrade att gå för vattnet såg så lortigt ut, men oj vad vi hade fel! Var ju bara en massa sand å pytte lite vatten.. Va nog ett av de finaste ställen jag har sett, en massa sand i olika färger å olika skulpturer! HÄFTIGT!


Efter det åkte vi till  "LILLA" fiskehamnen, sjukt mkt båtar!





Sen åkte vi mot den vita sandöknen! Åkte "sandpulka" eller vad man ska kalla de.. otroligt mycket vitsand! Väldigt annorlunda!


Sista stoppet blev den röda sandöknen! Va inte lika häftigt som den vita men mysig ändå!





Å ni som undrar varför jag inte på Facebook så beror de på att det är SPÄRRAT! helt sjukt! så får se om de går å ta bort nån spärr eller nått..
Imorgon vid 01.00 sätter vi oss på nattbussen till Na trang, så då blir de inget inlägg.. ska bli intressant att åka buss liggandes :S i små sängar! såg sjukt roligt ut på bilden iaf. Blir en bussfärd på 5 timmar! ska allt gå bra, e ju van att åka buss länge blir nog värre mellan Na trang - Hoi An för då ska vi åka i 12 TIMMAR!
E iaf mysigt folk här i vietnam å speciellt våran "bokningspojke" ;)
hoppas ni har de bra hemma! <3

Less :(

Fy fan va dåligt denna resa börja!!! Tog ut 5.000.000 dong idag när vi anlände i Hoh chi minh city, ä nu när vi ska betala alla våra resor i Vietnam så fattas de 1.800.000 dong! Borta med vinden! Suger hur hårt som helst å gör att denna resa börjar kasst! 1.800.000 är inte så mkt pengar i svenska. (600kr) men man tar sig runt i Vietnam  för 2.240.000 dang så de känns piss tråkigt :(

Aja.. får väll jobba ihop dom dära 600 kronorna sen in sverige!
Har iaf bokat
*nattbuss till Na trang på torsdag natt.
*nattbuss till Hoi An på tisdag natt
*flyg till Hoh chi minh city från Da Nang
*utflykt imorgon till sandöknen här i Mui me eller va de heter :P

Ingen anning vad stället heter här, tog en taxi hit bara för att komma en bit, tog bara 5 timmar :P haha
Skit dåliga vägar å kass trafik !

skriver mer imorgon när jag kanske har nått roligt att berätta!

Härliga Söndag :P

Ännu en helg har passerat.. shit går verkligen fort här i svängarna! Om exakt 4 veckor å 1 dag så e man hemma i Sverige igen. Å gud va jag ska käka ost då!! längtar så fruktansvärt!
Helgen har gått riktigt snabbt! Fredagskväll tillbringades på Bangla med Bar-runda med EBS! kanon kväll med en massa mysiga människor :) Lördagen spenderades först på  Karon beach för att va åskådare till Beerfrisbee! Många blev fulla men själv tog man det lugnt! blev en stillsam kväll tills klockan blev halv 11 för då drog jag å Jossan till skolan å sen blev de BANGLA!! wiiehoo :) slutade roligt, skjutsade runt på Frida i en kundvagn, å när vi äntligen kommer fram till Kycklingkebaben.. då är den SLUT! :( men men vi tog väll vanlig kebab som va sjuktstrak för min del. Åkte hem mot skolan å där var de full rulle...! KUL KUL!
Idag har jag bara slappat å vart på massage.. Är dags att börja packa lite också, för imorgon checkar jag ut från detta hotell :/  men ska bli kul att få se något nytt! så nästa inlägg blir från Bangkok eller från vietnam :)

Ha en bra dag där hemma, ser ut som ni har kanon väder!
Men här är de också kanon fint!


Gammal bild från förra årets ölfrisbee!

Flygbiljetter!

äntligen fixat! blev ej kuala lumpur.. men fick 2 dagar i bangkok istället :) shopping shopping!
Drar till bangkok 13 feb, 14 feb Ho chi minh city i vietnam :)  å tillbringar 2 veckor där :) ska bli riktigt roligt att se någonting annat! fick även sällskap igår av Jossan å Frida2! skoj med lite folk runt sig..
Blev thaimassage å godmat på wine connection, sen blev de natti natti!

Ikväll blir de iaf Bangla :) får se vad vi börjar med å vart de slutar ;)

Poolen!

Poolen inte Polen.. !!!
Gårdagen tillbringades vid poolen med ett strålande väder :) Nu börjar de fina vädret komma! Hängde vid poolen mest hela dagen å sen blev de tacobuffé på Greenmango med Frida,Emma,Ullis,Fredrik, Sandra å Tim! trevligt trevligt! men gick in i en Matkoma efter all mat!

Idag blir de poolen igen å senare ikväll så anländer Jossan med kompis till Patong å jag får sällskap :) wiie!

Ska dra till Poolen nu iaf å försöka få lite bränna iaf ;)







Host Host!

bläblä.. Usch vilken jävla dryg natt.. somna vid 2 vakna vid 3 somna igen å sen vakna varje timme fram till 7. så jävla trött på att hosta :( å feber å täppt i näsan!
Gick iaf till apoteket nyss å köpte till smått å gott! Himla fränt att man bara går in å talar om att man behöver nått för hostan å  nått för feber. Plockar den söta kassörskan fram de hon tycker passar :) betala iaf 50 spänn för hostmedicin å febertabletter å de va lätt värt det!
Sen kanske man undrar vad man stoppar i sig för tabletterna va illrosa å lika hostmedicinen, men huvudsaken är att jag blir frisk för på torsdag kommer Jossan å hennes kompis å då blir de ju Bangla :)
Kollade även på flyg igår ser ut som att de blir Kuala lumpur 13-15 feb å sen vietnam 15-29 feb:) wieee!  längtar som bara den till att få komma till ett nytt place ;)

Undra vad man ska göra idag när man e helt slut.. får nog bli poolen fast i skuggan!
Ha de fint alla! Å alla ni som käkar semla om dagarna!!! TÄNK på mig! jag vill också ha!!

Helgen!

OjOjOj.... vet inte vart jag ska börja, skulle bli en tidig å lugn kväll i fredags.
fredags kvällen började med att titta på film å försöka sova men gick inte så bra... så gick till skolan å kika va Frida å Emma sysslade med.. blev lite kort spel.. å klockan blev mkt! å där började de ramla in mer å mer fyllon.. å tillsist kom största fyllot Ullis in! va nog längesen jag skratta så mycket! underbart att va nykter å sitta å skratta åt alla :) gick iaf å la mig vid 3 tiden å sov riktigt länge på lördagen :)

Lördagen va en händelserik dag :) sov länge som vanligt börjar bli lite trött på att sova:P  blev ett par timmar vid poolen å sen drog jag å Emma till Karon för där spelade en massa folk Ölfrisbee :) wiie!  va inte med å spela utan drack bara öl å njöt av vädret! satt på stranden å titta på solnedgången men tror faktiskt att jag gillar solnedgången vid sommarstugan bättre :P haha.. drog iaf hem efter de å började fixa sig inför en kväll på  Bangla! Började med käk vid skolan å en massa drinkar. Sen blev de Glade Viking som vanligt.. Å glad blir man men kanske lite för glad i shotsen! Blev en MASSA shots, å den sjukaste kvällen någonsin på Bangla :) kul då inte lika kul på Söndagen!!!

Vakna på söndagen av att de ringde på telefonen! å de va emma som ringde å undra om jag skulle va med på Brunch.. å självklart ville jag de! Vi hittade ingen stor taxi, så då fick jag Emma å Sandra sitta på flaket :) haha sjukt roligt! men såg nog lite konstigt! Kom iaf fram till hotellet efter 45-50 min.. Å där vänta en sjukt gudomlig kanon BRUNCH! shit fanns verkligen allt! å Brie osten va sjukt god, vet inte hur många bitar jag åt :P  men satt iaf där i 3 timmar å njöt! Sen slog bakfyllan till! usch usch usch! blää !
sån nu förstår jag folk som säger att de kommer bli en jobbig natt! ååå de blev de, somna vid 3 efter alla om och men...

Vakna idag vid 12 å va helt slut! tror jag har feber :( Å hostar å är täppt i näsan :( ingen bra dag precis! för de e fint väder å jag orkar inte va ute i värmen så får bli en heldag på hotellet ;)

Saknar min lile-snååk oxå! Men men får gosa med han sen när man kommer om 5 veckor! tiden går sjukt fort men längtan efter svenska saker blir större å större!






Fredag :)

Blir en lugn fredag :) Jag å Emma har legat å chillat vid poolen å snackat gamla minne från våran tid på EBS :) mys å så saknar man "våran" tid i patong :/ men men varmt å skönt e de allt :)

1 vecka kvar!!!

en vecka kvar.. sen anländer Jossa med kompis till patong å de innebär att jag får rumskompisar! yeah! ska bli gött efter 4 veckor själv! men när man e själv så gör man som man vill å kan bara ligga å fundera hela dagarna om man vill de :) men de ska bli riktigt skoj med sällskap i 2 veckor :)

idag ha jag bara atgit de lugnt å solat :) varmt å skönt! men de e snart dags att sola baksidan.. men e lite rädd för att bränna mig å jag e inte särskillt bra på att smörja min rygg själv.. så får ta de lite lugnt!
käkat sjukt god mixed grill idag till middag å de e underbart att de inte kostar skjortan att äta gott :)

bild på mig å Emma efter vi red elefant... lite halvrädd för att va nära den :P

Första Feb :P

Igår blev de inget inlägg... pga att de blev lite ändring av planer !
igår var de inte särskilt fint väder, så blev ett väldigt snabbt häng vid poolen.. blev fort uttråkad så fick bli en liten promenix vid stranden.  himla gött när de va rätt lite folk där :)
Emma stack till Kuala Lumpur på kvällen så då blev de häng på skolan med frida, som häntligen hade fått bort en hel del bandage från foten.. blev ett par öl å sen blev de ett par till.. å sen var de igång :)! så då var den kvällen räddad! åå så fortsatte vi med lite mer öldrickning.. Så då Blev de Bangla.. wiiiehooo :P  så frida fick hoppa på kryckor, men gick finfint! Åkte till Glade viking å där satt vi tills de stängde.... från en helt vanlig kväll till en riktigt rolig kväll! ME LIKE!!

frida med sina kryckor på glade viking :)






Å tydligen tyckte vi de här va riktigt roligt igår :P

men då kanske vi ska komma till idag, å de har vart kanon väder men blev bara 1 timme i solen å så blev jag rastlös.. å så var de lite för mkt folk vid poolen.. (4st) är van att va där själv :P så idag har man inte gjort mkt men fick bli lite pancakes iaf ;) tror jag ska gå å köpa mig en massage så somnar man gött ikväll ;)



RSS 2.0