Ännu en helg har gått...

shit va dagarna går fort! ååå på torsdag är de bara 7 veckor kvar sen e man på G till Thailand å ett nytt äventyr i livet :) Denna vecka har jag hunnit med en hel del jobb å sen fick jag skjuta min första jaktstig.. kul men kanske  inte de bästa resultatet, men ändå helt okej! sen blev de en tur på fjället till ulricas stuga där de blev stugmys å en massa god mat! tog även en liten tur till Saunan där vi råkade somna i calendariuet:P wopps! men gött va de!
En vecka kvar tills jakten börjar... ska bli gött att få va ute i några dagar  i skogen å bara va
!
Ulrica testar nått som vi hitta i skogen :P
 
Mumsigt vatten hitta vi!
 
Lile Max va också törstig!
 
Ha en fin vecka!
 
 
 

saknad!!

Åå vad man kan sakna någon så mycket! saknar ditt leende å skratt!♥ tiden går fort men ändå känns det som allt står stilla å man har inte riktigt förstått vad som har hänt. Väntar fortfarande på din gula fara ska komma.....

Tredje gången gillt!!

ååå denna gång ännu längre! va e de som händer?? men nu är de bara att fortsätta att hålla i med 5 dagar promenad å 1 med lite spring!tur de finns musik för annars hade de aldrig gått..!
 
livet flyter på fint å sen e de snart löning!
 
kort inlägg fick de bli för måste sova!

ännu en vecka har gått...

shit va fort de går! men denna vecka blir de lite mindre jobb 3 dagar men ska bli skönt kanske hinner med lite annat som man aldrig orkar ta tag i! inge bra svamp säsong än, himla tråkigt! jag som hade hoppas på en hel del svamp men de får vänta till v. 40 då de kanske har kommit igång lite mer:-) har vart på marknad å de va super kallt å blött! men blev lite falukorv å skinka köpt i alla fall! riktigt god rökt skinka:-) få nog bli en promenad idag för måste hålla på mitt schema nu:-) ha de fint så länge!

De händer igen?!!

helt jäkla otroligt! jag har vart ute å sprungit lite intervaller ännu en gång! känns skönt att börja kunna säga nej å få lite egen tid någon dag:-) inte många dagar kvar på denna arbetsvecka! skönt snart vecka 41 å älgjakt sen e de bara att vänta på 47 :-) nu blir de sova iaf! natti natti ♡

THAILAND!!

Tjoho blev Thailand till slut!! tur att Frida fatta rätt beslut å hängde med! 22 nov, står vi på flygplatsen å är påväg mot en underbar resa som vi sent kommer att glömma! veckorna går iaf fort å snart är de älgjakt! så hoppas att mina kängor anländer innan:-) aja blir jobb hela veckan i Lima, så kanske får mer tid för bloggen:-P ha de å nu hoppas vi på fler fina höstdagar!

Söndag redan??

gud va veckorna går fort! man hinner inte med nått känns de som!
Men all tid går åt till att jobba nu känns de som, hoppas på att få åka till thailand bara jag hittar NÅGON att åka med.. 5000 spänn billigare biljett finns inte :)
I veckan hann jag iaf med att träffa marica en kväll som bjöd på en kanon god tacopaj:) Mums plus att de e  trevligt att träffas!
Sen har jag planterat höstblommor i krukan så nästa helg får de bli en krans :)
nej nu måste jag sova, e ju en ny jobbvecka imorgon!
 
NAtti Natti :)

VUXEN?

POÄNG!! denna vecka har vart full med jobb å de enda jag minns e att man lägger sig å sen går upp! blev mer jobb en vad jag hade trott men jobb fram till v. 38 torsdag än så länge :P
 
Helgen har mest handlat om lugn å ro! helt underbart att få va i stugan å bara VA! Blev en hel del blåbär å en hel del lingon! Men de va kul för första gången i mitt liv att plocka bär! När vi drog hem från stugan idag så stanna vi å plocka lite gula kantareller, himla kul att få hitta dom bland gräs å stubbar :)
Hemma stod min "Saft" å väntade på att bli klar så då fick man fixa med den, lite för mkt citron men funkar för mig! Sen va de dags att rensa alla dessa blåbär så de tog sin tid, för att jag skulle slippa förpacka alla så fick de bli en paj också :) Efter de så slog jag till med ett gäng köttfärsbiffar med lite rosmarin i! Mumsfiliibaabba :)
Så hela helgen kan man säga har vart vuxenpoäng :P HAHA
 
Men men man börjar ju bli gammal, eller??
En bild på sjön innan de va dags för lite pimpling :) Underbart väder!
Underbart!!

RSS 2.0