Första Feb :P

Igår blev de inget inlägg... pga att de blev lite ändring av planer !
igår var de inte särskilt fint väder, så blev ett väldigt snabbt häng vid poolen.. blev fort uttråkad så fick bli en liten promenix vid stranden.  himla gött när de va rätt lite folk där :)
Emma stack till Kuala Lumpur på kvällen så då blev de häng på skolan med frida, som häntligen hade fått bort en hel del bandage från foten.. blev ett par öl å sen blev de ett par till.. å sen var de igång :)! så då var den kvällen räddad! åå så fortsatte vi med lite mer öldrickning.. Så då Blev de Bangla.. wiiiehooo :P  så frida fick hoppa på kryckor, men gick finfint! Åkte till Glade viking å där satt vi tills de stängde.... från en helt vanlig kväll till en riktigt rolig kväll! ME LIKE!!

frida med sina kryckor på glade viking :)


Å tydligen tyckte vi de här va riktigt roligt igår :P

men då kanske vi ska komma till idag, å de har vart kanon väder men blev bara 1 timme i solen å så blev jag rastlös.. å så var de lite för mkt folk vid poolen.. (4st) är van att va där själv :P så idag har man inte gjort mkt men fick bli lite pancakes iaf ;) tror jag ska gå å köpa mig en massage så somnar man gött ikväll ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0