De känns...

i huvudet idag! Men kul igår iaf å de blev en hel del drinkar å en massa barhäng. 
Loy Krathong va riktigt mysigt men vi blev fan så blöta när vi skulle lägga i våran ljusflotte, sen muta vi några damer damer att tvätta våra fötter men för att få dom rena vart vi köpa något att dricka å de sa vi ju verkligen inte NEJ till.. så då fick de bli en breezer på gatan :) Å ingen vad nöjdare än vi! 
 
Dagens väder har vart kanon så de blev en hel del solning å sen en bakispizza på de! Underbart!
Imorgon ska vi upp vid 7 för att bege oss ut på Rafting å Elefantridning.. Ska bli roligt att göra en favorit i repris :)
 
Tjoho!

Efter regn kommer solsken...!

tjoho!
DÅ  har äntligen solen kommit å stannat några timmar.. går var en regndag men hann sola 2 timmar iaf. Idag har de vart fin väder nästan hela dagen å ikväll är de Loy Krathong å de ska firas!ska  bli roligt att få se nått som e lite speciellt för thailänderna :) så nu är de sol å ölen är kall å vi hoppas på många fina drinkar ikväll.Å så ska jag visa Frida  hur man festar på BaNLa rOaD...
 
tjohej! å så har vi bokat Rafting på fredag  :)

Mitt andra hem!

Å dit kom vi idag, Patong har bott här mer än vad jag bodde i stenungsund. Flyget gick kanon å jag sov som vanligt! Himla skönt när de gungar...hoppade i taxin å började resan mot patong.. väl framme gick jag in på skolan å sa hej till Kea men tråkigt med inga andra kända  ansikten... EMMA FREDRIK!!!! Borring!
Tog packningen och gick för gå till hotellet som vi hade bokat, å när vi kommer fram står de en lapp på dörre å ett mobilnr.. ringer å dom svarar att hotellet är stängdt fram till december!!! Å fy fan så irriterande, men som tur e så finns de en massa hotell runt om så de fixa vi lätt att skaffa ett nytt.. med bastu å allt ;)
Shopping som vanligt å nu börjar jag fundera hur jag ska få med mig alla saker hem för att inte få över vikt, men på något sätt ska de allt gå! Får nog köpa en ny handbagage väska å lägga allla dessa kläder.  Köpte även denna resans första bikini å nagellack! Bara älskar min nya bikni men den får vänta tills man kommer till sverige så de inte blir sliten :P  Har även hunnit köpa lite presenter.. IDA  din e köpt redan nu! Så inget tjat mer :P
 
 
Å  frida dillar i sömnen som vanligt.... bla bla bla va??!
 
 
 
tjing tjing på er!
 
 
 

Sista kvällen...

innan vi drar till phuket och patong! Har bokat hotell så allt e klart! Igår sola vi på taket va inte särskilt soligt men färg fick vi ändå :P på Kvällen blev de 1 h fotmassage å lite läskande drycker :) Hittade också en supergod maträtt så de blev sammma idag till lunch! Chicken cashewnötter med någon god grillsmak ! yumyum! Gårdagens lunch va fy blää iaf nuddlarna som kändes som slajm i munnen! USCH!
 
Idag gick vi upp som vanligt vid 9 å tänkte dra oss till poolen, men när vi kom upp så regna de :( tog oss ett dopp å några simlängder å sen gick vi in igen å la oss en stund :) Å efter mindre än 1 timme så var de dags för dagens solning :) Mer färg än igår å lite rödkänslig panna ! men skönt var de iaf.
ikväll blir de att plocka ihop grejerna å fixa inför morgondagens flygtur :)
 

3 nights in Bangkok

ÅÅÅ äntligen kom vi fram allt har gått perfekt och inget har vart försenat! Flygningen gick riktigt bra för mig mindre bra för Frida. Var kanske inte de roligaste sällskapet under flygningen men skönt att sova! Fridas sömn blev de lite mindre av... Idag när vi kom till hotellet så försökte vi hitta ett Airasia kontor så vi kunde köpa flygbiljetter till phuket så tillslut efter lite skjutsar med tuktuk så fick vi se ett kontor precis vid hotellet nästan... så nu e de bokat å klart.. 8.40 på måndagmorgon flyger vi nertill phuket för att tillbringa 12 nätter där och sedan tillbaka till Bangkok för en massa shopping! Nu får de strax bli en dusch å så hoppas vi på att klockan slår hyfsat fort så frida å jag får sova riktigt någon gång :) Rätt slut i kroppen efter resan men de löste vi med 1h oilmassage ! Skönt livet leker i thailand!

sawadeekaa!!

eller hur de nu stavas på thai.. 3 arbetsdagar kvar å sen börjar ett nytt äventyr med Frida! ska bli himla kul och lite konstigt... vet bara vårt vi ska vara i 3 nätter å sen får vi se vad vi ska hitta på.. ett plan ner till Phuketär en plan eller buss till hua hin men den som lever får se! massage ska vi iaf gå på! viktigast av allt :-) packning är närmaste klar så nu får de bli onsdag! så man får lite resfeber! helgen har värt fullspäckad med roliga saker å en massa påhälsningar. så nu är de nära.....Till Thailand here we come!

Oj nu var de längesen...

Längesen man skrev ett hyfsat inlägg, alla har vart så korta på sista tiden men de beror på att jag har inte så mycket tid att sitta vi datorn. :P
 
De har hänt en hel del, vart på möte inför helgdagis som kör igång v.51 till v.16 så då vet ni vad jag gör på helgerna! Alltså jobbar å tjänar pengar istället för att spendera alla .
I Tisdags var de dags för biljettsläpp..! Å jag hade turen på min sida å dagens teknik att tacka, för den 24 maj bär de av mot Stockholm för att få se BON JOVI en andra gång :) Skönt att man har något att se fram emot :)
Packade även klart resväskan inför Thailand, finns mycket plats kvar i den men behövs inte särskilt mycket grejer för allt finns på plats om man vill köpa :)
Ska  blir underbart att få komma till värmen njuta av dagen å bara vara! Får väll se vad vi har för planer för hela resan kanske blir nått annat tok än vi har planerat. Öppna för förslag :)
Jobbet fungerar super och jag trivs som fisken i vattnet, synd bara att man ska lämna dom efter jul :( Mina gofisar!
Men livet går vidare med nytt jobb å nya möjligheter... !
Just nu ska jag försöka njuta av de sista dagarna i Sverige innan man åker iväg för när man kommer hem är julen nära !! JULMAT <3  götteligött!
 
Tjohej på er å trevlig helg!

RSS 2.0