Mui ne!

 Så var namnet på stället som vi e på :)
Idag har de vart en mkt bättre dag än igår! Har iaf vart å tagit ut 6.000.000 idag å de e ingen som har lurat mig! skönt! började dagen med frukost på hotellet å sen blev de poolen till 12.30 :P alltså en kort dag ;)
Drog iväg mot kontoret där vi hade beställt vår utflykt, å den blev verkligen kanon! Underbart att se å vilken upplevelse! Känns redan som man har fått sett en massa fina saker här!


Först kom vi till en "bäck" där vi först vägrade att gå för vattnet såg så lortigt ut, men oj vad vi hade fel! Var ju bara en massa sand å pytte lite vatten.. Va nog ett av de finaste ställen jag har sett, en massa sand i olika färger å olika skulpturer! HÄFTIGT!


Efter det åkte vi till  "LILLA" fiskehamnen, sjukt mkt båtar!





Sen åkte vi mot den vita sandöknen! Åkte "sandpulka" eller vad man ska kalla de.. otroligt mycket vitsand! Väldigt annorlunda!


Sista stoppet blev den röda sandöknen! Va inte lika häftigt som den vita men mysig ändå!





Å ni som undrar varför jag inte på Facebook så beror de på att det är SPÄRRAT! helt sjukt! så får se om de går å ta bort nån spärr eller nått..
Imorgon vid 01.00 sätter vi oss på nattbussen till Na trang, så då blir de inget inlägg.. ska bli intressant att åka buss liggandes :S i små sängar! såg sjukt roligt ut på bilden iaf. Blir en bussfärd på 5 timmar! ska allt gå bra, e ju van att åka buss länge blir nog värre mellan Na trang - Hoi An för då ska vi åka i 12 TIMMAR!
E iaf mysigt folk här i vietnam å speciellt våran "bokningspojke" ;)
hoppas ni har de bra hemma! <3

Kommentarer
Postat av: fridiis

Vad avundsjuk jag blir på din väska!!

2012-02-19 @ 18:29:26
URL: http://nattstad.se/fridilliiinus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0