YEAH!!!!!

Äntligen vårsol med inte så mkt vind!
Började dagen med klippning på farmor :) Å där bestämdes de även att vi skulle käka våfflor någon dag här i veckan! Älskar farmors våfflor!!!
Drog sen på lunch til sälen med Ida, passade på å köpa lite blommor när man hade vårkänslor i kroppen :)
Å sen blev de systemet för brorsan vart ha en öllåda.. själv behövde man inget för man har redan förrådet laddat :D
Älskar mina dagar när man e ledig å bara gör de man vill!
LIVSNJUTARE Utan jobb.. UNDERBART!

Hemma!

ÅÅÅÅÅÅÅ!!! så arg jag blir!!! Mitt långa blogg inlägg försvann!! Blä..

Har iaf vart hemma nu i en vecka å de är underbart :)
Har hunnit med en hel del å så har jag försökt å sova ikapp tid! Så jag inte e trött när klockan är 17.
Börjar tappa färg så nu hoppas jag på lite sol men ändå att snön ligger kvar! blev ju lite besviken när jag kom hem å de fanns knappt snö kvar :( men men tiderna förändras på söndag börjar sommartid :) å de blir ljusare på kvällarna! Å alla blir lite gladare å tror att sommaren är nära ;) haha!
Har iaf hunnit med att hälsa på alla som jag hade tänkt så jag har haft fullt upp.
Blev inge Hard Candy i lördags å de sög att jag missa de, men inge kul att fest när man blir trött vid 23 å vill sova...Så de fick bli en lugn å skön helg med lite olika kalas har nog aldrig fått så mkt tårta på en vecka :) Å om två dagar så är de tårta igen för då fyller Anders år.

Har inte hunnit packat upp resväskan än men de e bara de tråkiga kvar att plocka upp å då tar de sin tid :P
Bäst var iaf att allt va tvättat å bara att plocka ur direkt :) Å halva resväskan va ju saker till andra så då blev den hyfsat tom direkt :P

men nu orkar jag inte skriva så mkt mer... Morsan har åkt till Ullared å jag har lite saker som jag vill ha! Bättre att inte va med för då köper man en massa onödigt:P

Ha de fint!

Sista Solningen!

jahopp då är de snart dags för lite packning, men måste vila först! Har fortfarande ont i magen! :( men men får hoppas de blir bättre med lite tabletter som jag har fått av sofie :) Har iaf solat en sista gång nu, å jag orkar inte med solen i ögonen nå mer.. ska bli gött att få öppna kylskåpet hemma, laga sin egen mat, lägga på själv..! men men har iaf haft 8,5 underbara veckor! träffat underbara männsikor som man kommer sakna som bara den! men har ju vännerna hemma också :)  ska iaf försöka packa ihop allt å få ner allt som jag har fått på beställning ;)
ha de fint så ses vi i lima nästa gång ;)

Ont ont ont!

Har ont i magen som fan! å de suger!  hoppas på att bli frisk imorgon så man får gå ut å säga hejdå till alla!
men vill helst bara bli frisk för vill inte må så här när man ska flyga i 19H..
Klarade iaf av resan till alla öarar men på slutet va de förjävligt! usch så sova från 20.00 till halv 12 idag!
hoppas på förbättring imorgon annars vet jag inte vad jag gör!

Ha de! Snart e jag hemma i sverige igen :)


Freedom beach!

SOL MOLN SOL MOLN! kanon dag som började med Sol å som avslutades med moln.
Idag tog vi en longtailbåt till freedom beach, där vi hängde en hel dag å bara sola..
tänkte inte så mkt på brännan för har ju vart här i över 8 veckor så då borde väll inget hända..
Men Jo då fick en fin PANDAbränna! å fy va varmt! plus att har fått sjukt ont i magen så har fått en massa medicin! Så nu måste jag bli pigg å frisk! Imorgon drar vi på Öturné!  7 öar ska besökas å lilla Ullis fyller år!
Får hoppas att jag känner mig mer frisk imorgon för de ska ha vinkväll å de vill man helst inte missa!
Har också idag "pratat" med evelina å anders på skype. Dom hörde mig men jag hörde inte dom men helt underbart att se dom å få skriva av sig lite!
NU blir de snart kvällen för imorgon vid 8.00 kommer bilen å hämtar upp oss :)


Kata Igår!

UNDERBAR dag igår!!! Åkte tidigt till Kata beach å hade strandhäng där hela dagen.. Å då fick jag se att Karon va inte bästa beachen.. utan helt klart KATA! fick fan med färg också!:) måste passa på för e ju inte många dagar kvar här. Börjar längta hem å till all god husmanskost å alla vänner!

Idag har jag vart å shoppat lite till så nu är de inte mkt kvar på listan! Rätt skönt för de finns inte så mkt plats kvar i väskan heller ! har haft sjukt ont i magen idag också men tur så finns apoteket bara runt hörnet så får hoppas på att de löser sig! Jag å Ullis har även hittat SVENSK kebab,.. så vi käka en sjukt god kebabrulle :)

Ikväll blir de å ta de lugnt å så hoppas vi på sol imorgon så vi kan åka till stranden :)

Ha de! :)

Oj!

Haft dåligt med tid för att skriva nya inlägg!
E iaf tillbaka i Patong och de känns sjukt skönt! Har bara en vecka kvar här nu men de känns faktiskt helt okej att åka hem.. regn å en massa tråkigt som händer.. Under helgen iaf har jag vart på Bangla båda kvällarna :) Fredag tillsammans med Frida Å Ullis! Å lördagen blev de utehäng med deltagarna från ölfrisbeen! Sjukt roligt å gick hyfsat bra å vi vann iaf en gång över grabbarna!
Idag har jag mest kollat på Vasaloppet å nu skidskytte! Hann även med en kort stund vid poolen mellan regnskurarna!blää hatar regn!

Om Bangkok! Himla cool stad med en massa shopping:) Hann inte med så jätte mycket men blev iaf några turer runt i tuktuk. Blev inte så imponerad av MBK tyckte de va mest skit men handla iaf lite saker :P Träffa Även Dempa å Tobbe där! Kul att se lite "nya" människor efter en resa med 2 i 2 veckor!
Fast de bästa med bangkok var nog ölen å fotmassagen! :)

Imorgon flyttar jag in till Frida å Ullis :) så då lämnar jag mitt fina hotellrum å mysiga täcke! men om 8 nätter så ligger man i sin EGEN säng!


Natti natti !


RSS 2.0