v.3

ja då börjar man på v.3 i paradiset! idag var de inte jätte varmt så fick bli en promenix i värmen :) köpte mig även jordgubbar å grädde :) dock va jordgubbarnA lite hårda å smakade inte lika gott som hemma.. men välkommen till thailand :P
Blev rätt många rundor idag i bassängen, men de behövs! å skönt är de efteråt:) får se vad man ska hitta på med imorgon, ska försöka gå upp i hyfsad tid så man får fler timmar på dygnet :P

Natti natii sen när ni ska sova :P

Köpa!

Ska nog ta å köpa mig en thaimassör..! fy fan va gött de e! känns rätt lyxigt att man kan köpa en timmes massage för 65 spänn! gillar de till max! så nu får jag vänta  några dagar å sen så får de bli en till!

Idag blev de också en sovmorgon, å de börjar inte kännas bra... kommit till en dålig vana! måste få ett slut på de ;)  Blev bad på Karon med fredrik å emma, va kanske inte bästa vädret, men helt okej! Har blivit mycket folk på Karon i år mot förra året, men de blir väll säkert fler å fler som åker till thailand för sol å bad! Åkte hem vid 4 för emma skulle börja jobba vid 5.. så då tog jag mitt pick å pack å gick till poolen för å få sova lite skönt till eftermiddags solen :) Hämta även min tvätt som var klar efter alla om och men, men fick iaf allt tillbaka som jag lämna in, så de var lyckat iaf! Å sen är de fan så tur att de finns skype så man får prata en sväng utan att de kostar nått. Å få se på när felixen häller maten över sig när han ska äta. Då ser man att de e sig likt hemma :D

sen kanske de e dags för en bild, så lägger in en på en bil.. Pappa hade ju Opel zafira men här i Thailand finns de tydligen???? Chevrolet Zafira? konstigt land..

Stilsamt!

En lugn å stillsam dag :) men rätt skönt! blev en rejäl sovmorgon å sen poolen :)
Blev två skype samtal idag :) Brorsan å sen Familjen utan Pappsen :( men prata med han igår! :)

Imorgon får de nog bli poolhäng å bara njuta av att man e ledig å bara kan göra de man vill!!

ciao ciao!

Strandhäng!

Badade för första gången i havet igår :) wiie! gillar havet men inte allt salt som gör att man blir stel..

Igår mötte jag upp Josefin från Sunne! å hennes kille, blev strandhäng å lite visning av Junkan :) Sen komvi på att vi skulle ta en barrunda lite senare! så de blev käka på Harrys, men en massa gott, fläskfilé, pepparsås, TACOS, klyftpotatis.. Mums säger jag bara! Drog en riktigt barrunda som slutade med att alla 3 var aspackade! tror dom blev nöjda av min Banglavisning :)

Idag drog jag till Karon med grabbarna, så gick de en heldag till med strandhäng :)
Köpte mig en massage sen å nu ligger jag här och är trött som fan, så de blir inge Bangla för mig ikväll inte.. de kommer fler dagar å här kan man gå ut måndag som lördag så då kan jag ta mig en fylla en annan dag :)


Lite fler Limfolk!

En liten rättning i min blogg ;) fick se igår att de heter wineconnection å inte winecollection!!!


Då kanske man ska börja berätta om gårdagen!  sjukt rolig!!!
startade dagen med att bli upphämtad vid 8.00, å fick åka bilen en hel del..
Kom fram till fyrhjulingsstället, å körde de i en timme, riktigt roligt men hade gärna fått gått lite snabbare, men vem vet då kanske vi hade förstört en massa å fått betala för de :P
sedan drog vi till elefanterna, å de var väll en "thaigrej" som skulle göras förra året, men fick bli i år! Lite läskigt när elefanten gick nerför, man hade ett litet å slitet gammalt bilbälte som skydd så man inte skulle ramla ur korgen. Å vi klara oss fint!
ÅÅÅÅÅ så kommer vi till de bästa av de bästa! forsränningen! blev en massa skrik å skratt på samma gång plus att man åkte runt i båten som en visp i en kastrull :P men en helt underbar å super rolig grej!  å de måste testas fler gånger!  plus att jag gillade vattenkriget mellan båtarna :)
fick även se ett vattenfall men blev inte allt för impad.. Å sen va de dags å åka hem å de tror jag både jag å Emma kände skulle bli skönt!  men då fråga chaffisen om vi inte ville se Monkey cave eller nått sånt, Så då åkte vi på de... först trodde vi att de va bara 10-15 apor som hoppade runt å ville ha mat, att det var det som var fränt, men sen fick vi se när vi kolla upp mot berget/klippan att de krylla med apor!  å då fatta vi vad som va fränt med stället!!!! skoj att få mat dom för deras händer va exakt som våra fast mkt mkt mindre!
Underbar utflykt med bästa Emma :) 

Idag har jag solat å simmat :) gick även å hälsa på ceasar å köjbröderna å fick se deras hotell, å tur jag bor på mitt säger jag bara!  å tur för dom att de ska byta imorgon!  fick iaf leverpastej å gott å blandat :)
Har även  skypeat med Johanna å Felix! roligt men konstigt att se varandra å prata men inte va nära varandra för 5 öre. Tur de finns  skype!!!

Får se imorgon om jag ska träffa Josefin, Sunne från gamla frisör klassen imorgon :)  men tar dagen som den kommer å gillar de!

kommer bilder på min å Emmas utflykt sen :) 


Måndag !

var de redan en ny vecka! shit va tiden går fort! 7 veckor kvar å sen e man plötsligt hemma... aja ska hinna med en massa innan iaf! idag blir de mest bilder med text under :)





Började dagen som vanligt med Poolen å att läsa! startade på Ron Jeremy´s bok. skönt att bara va å ta sin simtur för sig själv :) Tills man blir lite för rastlös å inte kan ligga still.. då är de dags att lämna poolen!

Drog mig mot centrum i Patong för att kika runt lite, fick bli Junkan!Finns så många ingångar till dett centrum så man hittar knappt ut när man har kommit in! Unnade mig en väldigt god middag på winecollection! sjukt god mat! Va också ute efter att hitta några fler Bikinis :P (jag som inte har någon sen innan) Haha! gick iaf runt å kika i nån timme, å hittade världens sötaste å gulligaste topp för 1400 bath! ååå då kommer snålheten fram å man tycker de e för dyrt! (ca 300 s.kr) så den fick vänta.. kanske köper den ändå sen!
kikade runt lite mer å kom till den stora bikini avdelningen! YES! men hittade fan inte den sorten jag köpte förra året så blev lite less.. men från våningen högst upp så såg jag ett bikini ställ som jag hade missat å där var dom!!!! så köpte 4 st till priset av 916 bath!! sjukt billigt å de bästa att man inte behöver pruta ens!  lycklig man blir!  men förr övrigt blir kontot mindre glad, men har iaf betalat rätt mkt idag, för tog å betala 20 000 bath till hotellet så de inte blir så mkt sen när man ska åka! :) bara 3 veckor kvar å sen blir de vietnam :) wie! kollade resor igår å hoppas på att de inte blir allt för dyrt men de såg ut som priserna va på min sida å snart så är de påfyllning av kontot så de ska bli gött :)


                                                                                                                                                                                                                                                                                                




Min godmat på Winecollection! å jag som inte gillar varma grönsaker, men jag älskade Morötterna! mums!




Mina bikinis som jag köpte idag :) ett riktigt fynd! så hoppas de får in lite nya färger å modeller! blev iaf en röd,en grön, en svart å den orangea med lite mönster på :)


Imorgon bitti, 8.00! ska alltså upp tidigt! Då bär de av på forsränning, elefantridning å fyrhjulingstur :) ska bli skoj men lite nervös e man allt! Längtar efter elefanterna iaf för dom skulle jag ha hälsat på förra året! men man blir lite lat när man är här så lång tid!

Ska iaf sova lite nu så jag orkar paddla imorgon! ching ching!


Söndag :)

blev en lugn å skön lördag kväll, blev inge bangla! fick bli en film med frida på skolan istället! å då mår man fan så mkt bättre idag :) men de va inte bästa vädret idag så de fick bli en riktig inne dag. Hoppas på sol imorgon!!! 
 
har letat resor till Da Nang idag så vi får se men de blir nog 2 veckor vietnam :) jiiha!  Bara Jossa kommer så vi kan boka å fixa! Blev även en underbar oil massage idag med, livet e underbart!


Lite för mkt bara!

Ojojoj vilken kväll! men sjukt skoj va den å kom inte ens ihåg vad klockan va när man kom hem.. vet iaf att de stängde på alla ställen å bilarna började köra genom bangla så då borde klockan vart runt 4-5 kanske.

Började iaf dagen med solning å min simtur som jag tar varje dag!  får dock hoppa över den idag för mår inte de bästa precis! Sen haka jag på Sandra på shoppingtur å hitta en massa rolig å bra affärer där de fanns nästan allt! I LIKE! ME LIKE :) tog mig en liten powernap å sen var de bara att svida om till poolpartyt! Riktigt trevligt å kanon god mat som vanligt! drog i sig lite drinkar å sen var de dags att byta om igen å fixa i ordning sig för BANGLA!! å de blev en sjukt bra kväll med Emma å gänget men blev nog lite dragna efter Nuus drinkar!

Fin dag i övrigt men får nog bli sängen ett tag till å sen lite käka! hoppar nog bangla ikväll fast de e lördag men de finns ju fler dagar att gå ut på!

Tjingeling!

Andra!


Jahopp då har redan gått en vecka sen man lämnade vita Lima för "gröna" Patong! Å jag har redan börjat sakna den svenska frukosten.. varför har vi så goda pålägg i Sverige? :/ aja har iaf en leverpastejsburk nu å hoppas på fler på tisdag :D 

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon till 12 å sen blev de poolen. Där jag läste ut min ANDRA bok.. shit! bara 5 böcker kvar! min andra bok va Carolina Gynnings bok - Ego. riktigt bra enligt mig! sen drog jag till skolan å mötte upp Emma! åkte till Junkan Å handlade lite, så nu kan jag göra Leverpastejsmackor.. men kom på sen att jag hade glömt gurkan :(  men men kommer ju fler dagar.. köpte ett nytt nagellack till min samling där hemma iaf :) å nu kommer lite bilder ;)



Mitt Hotellrum :)



Junkan! shoppingcentret! en av alla deras ingångar!





Min leverpastejmacka å världens godast jucie å då menar jag VÄRLDENS!



Å förresten håller jag tummarna att de ska lösa sig med internetuppkopplingen så jag kan se skidskytte!

Nu blir de lite trubadurafton på skolan med Max å John!


Besviken!


Besviken på Sverige!!! hur kunde rolf-göran vinna! usch! å blää... men men tur de finns sol här som kan överväga min besvilkelse!

Gårdagen bestod mest av sol å bad, känns lite som man e en prinsessa när man e här.. nybäddad säng, snyggt vikta handukar, påfyllt vatten i kylskåpet, postar vykorten å allmänt bara passar upp :) I LIKE!!!

Idag har jag å Emma planerat lite vad vi ska hitta på om dagarna, så vi hoppas på forsränning eller vad de heter på tisdag, så hoppas på de för verkar himla skoj! Vi drog även på oil massage idag, helt underbart säger jag bara :)

Vet att jag inte har lagt upp nått kort än men de får komma när jag har tagit några ;)


byebye!

Härligt härligt!!!

Första natten jag inte vakna av allt oljud utanför fönstret! så de va riktigt skönt :) Gled upp till poolen å läste ut min första bok,- Bingo rimérs!  helt okej bok men samma uppfattning om han ändå :P Blev några rundor simning i poolen å sen blev de lite för varmt å steka så fick bli en liten promenix till Emma för hon låg hemma å va sjuk, va inte långt å gå men man blir fan så varm ändå! Låg sen i eftermiddags solen å bara njöt av allt :)

Nu blir de lite lugnt chill för sen hälsa på emma på jobbet :)


vilket väder!

 Underbart väder idag!! 
gårdagens kväll spenderades på Bangla i vanlig ordning med Annie å hennes gäng!  blev några drinkar å sen gled man hem vi kvart i 2, fick räcka så för denna gång!  Vakna riktigt tidigt så fick bli en lässtund på balkongen till soluppgången å bara ta de lugnt å njuta av Thailand! Sen blev de ett snabbt adjö till Annie å hennes vänner som drog tillbaka till sverige :)

När de drog så kom de som jag hade längtat extra mkt efter... OIL MASSAGE!  första för denna resan å de va lika bra som vanligt om inte bättre! underbara thailand!  känns bra att de inte kostar så mkt för då kan man unna sig de extra många gånger!

Sedan kom det till de hära som jag hade lovat mig själv.. börja träna!!! Så de fick bli 70 vändor i min lilla bassäng idag så får se vad de blir imorgon!

Nu får de bli godnatt för min del! å så hoppas jag på lika bra väder imorgon som idag :)

fränt!

vilken dag! shiit!,sov som fan inatt va nog lite trött efter bangla å all flygning!  men en helt underbar kväll på Bangla med Emma å resten av EBS, som slutade på rock city å jack&cola :)
vakna lite undernatten av att de tutades å hade sig, e inte van ljudet än :P
men nu kommer vi till de fränaste!  vaknade sent som bara den (har ingen klocka än)  att de va nån som skrek i hallen på hotellet, så gick upp å skulle gå på toa å då hörde jag att de va ju mitt namn som de ropa!!!!
å då fick jag väll öppna dörren å se vad som fanns där ute, Å där står Annie å hennes polare! så då har jag hängt med dom idag :) världen är liten å fanns så frän!


vädret idag har ju inte vart de bästa precis mkt moln men varmt ändå ;)

Framme!!!

jiihaa!  äntligen!  å äcklig mat på planet var det denna gång :(  hungrig som en varg e jag men har precis checkat in på mitt hotell som blir mitt hem i en månad :) Nu längtar jag bara efter mat å få träffa Emma å fredrik så de får bli en tripp till min favvo restaurang å sen blir de att slinka in till skolan ;)

Ha en bra kväll för de ska jag ha :)

20 kg!!!!

Blev en tung packning denna gång!  men men ska bara bära den till Arlanda å sen hämtar jag ut den i phuket så då e de väll hel lugnt :)
 
Längtar å nervös på samma gång!  bara jag har fått lämna in min väska å gått genom säkerhetskontrollen så har mina nerver lugnat sig! För sen är de bara flygning :) wiiie å min efterlängtade touch skärm!

Ni får ha de så bra!  nästa uppdatering blir Thailand, phuket, Patong!  

( Min efterlängtade skärm)

Wiiieehoo

vaknade mätt idag efter gårdagenskväll med millan på Lammet&Grisen. Blev en riktig lyckad  å mysigkväll :)
sen bar de av idag på  den sista solningen innan den "riktiga" solen träffar min hud! passade även på att käka fläsk å löksås med min älskade farmor så vi fick en liten pratstund :)
 packat lite mer idag å nu börjar de bli tajt i väskan så vi får väll se hur den går att stänga imorgon kväll då det är dags! Blev även lite kalasfirande av millan idag som har passerat 40-strecket!
Nu blir de mer mys framför tv för imorgon blir de en fullspäckad dag å säga hej då till lite fler söta ungar som man kommer sakna extra mycket <3


Inte många dagar kvar!

shiitt! inte långt kvar nu å börjar få lite resfeber, gruvar mig mest för resan till Arlanda med buss å tåg ..uhhh!
Bara man har fått checkat in å tagit sig en öl så ska väll detta gå bra :)

Fick vakna av en liten Zorro som väckte mig idag igen, han börjar nog förstå att jag ska åka för de eväckning å gos varje morgon nu :)

Idag har jag försökt skype-at med Emma å de gick värdelöst! så vi får väll snackas mer på fredagkväll då man anländer till patong! ååå va man längtar! Sen har fikat å snackat med Ida, mysmys! Så nu är de bara att vänta
till 16.00 för då kommer Millan å vi ska hitta på nått skoj! :)

 

Trettondagsafton!

Full fart idag!

Fick lite nya toppar! tack Millan du är en ängel <3
Sen blev de bowling med Grabbarna å shopping av en stor bukett till min Moster :)
blev lite spänning på kvällskvist då de var dags för skidskyttestaffet! med Limas egna Tobbe! Blev en pallplats!
Å nu lite test på mammas hår! :)


Mer sprit till folket!

JA eller till barskolan eller om de e fredrik som ska dricka det. Fick iaf order på xanté å fireball så de ska inköpas inför thailandsresan. plus en massa  mer..

*snus
*leverpastej
*oboy
*prästost
*limpa
*kalles kaviar

 å sen blir de en massa smått å gott om inte väskan blir för tung :P

Längtar å längtar ännu mer.. jobbA  sista kvällen idag på jobbet så nu är de bara fredag kvar 10-16 sen 9 långa sköna semesterveckor! wiiieehoo Å då får jag träffa denna sköna böna! Emma!!!



Nu är det NÄRA!!


Inte många dagar kvar så nu börjar de bli som en checklista av mitt liv :P


Onsdag: Hämta pengar hos banken, hälsa på farmor,baka tårta, klippa johanna å jobba!

Torsdag: hitta alla sladdar som ska med till Thailand, klippa mig, hämta Gofisarna, käka pizza och bowla. Å Kanske städa klart mitt rum.

Fredag: Jobba(sista dagen), Sola å sen 60-års kalas hos bästa Moster :)

Lördag: Fixa lite, Afterski å bara umgås :)

Söndag: Klippa å Packa handbagaget.

Måndag: Hälsa på Farmor, fixa lite dricka å sen spendera Kvällen med Millan :)

Tisdag: FEST med Sofia :)

Onsdag: Fixa det sista!

Torsdag: MOT THAILAND!!!!!



Wiiee hoooo! :)

Nytt År Ny månad Ny dag Å nya möjligheter!

Nytt år då! :) Gårdagen firades hos bästa Johanna & Anders ! med god mat å en massa mys med lille vattenkoppskillen!
 Nu är de inte många dagar kvar innan man tar 9 veckors efterlängtad semester!  Mycket som ska fixas och ordnas innan, hitta telefon laddare, fixa försäkring, hämta ut min Bath på banken, Hitta kamera laddare, kolla igenom så man inte har någon räkning som ligger och väntar, tvätta kläder och sen en massa mer :P

men men längtar till Paradiset :) Sol, bad å bara njuta av livet!

RSS 2.0